girl-3394947_1920-1024x649

Loukkaantumisen lahja

Loukkaantumiseen voi olla vähintään kolme erilaista näkökulmaa: 1. Miten ottaa puheeksi loukkaaminen tai loukkaantuminen? 2. Millainen dialogi vie eteenpäin ja saa muutosta aikaan? 3. Mitä loukkaaja ja loukattu voivat tilanteesta oppia itsestään? Työyhteisösovittelija-valmentaja Leena Koivu kirjoitti blogin tuosta kolmannesta näkökulmasta.

Koulutuksissamme ja valmennuksissamme usein yksi teema on loukkaantuminen sen eri näkökulmista. Loukkaamisia ja loukkaantumisia tapahtuu jokaisessa työyhteisössä. Ne ovat myös usein konfliktien alkuunsaattajia. Miten nämä inhimillisen ihmisyyden herkimmät ja kipeimmät haavoittumisen paikat saadaan hoidettua niin, että työyhteisö niiden kautta hitsautuisi vielä paremmin yhteen?

Loukkaantumisen lahja

Loukkaantumiseen voi olla vähintään kolme erilaista näkökulmaa: 1. Miten ottaa puheeksi loukkaaminen tai loukkaantuminen? 2. Millainen dialogi vie eteenpäin ja

Lue lisää »
Arkistot